Leveringsbetingelser


Priser og levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage, efter vi har sendt din ordre er afsendt.

Manolo Copenhagen afsender varer med GLS.

Når du bestiller på vores hjemmeside, vil du modtage et trackingnummer, som du kan bruge for at spore din ordre via en af vores kureres hjemmesider.

Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter.

Priser:

For at sende en pakke koster det følgende:

For pakker der sendes til en dansk pakkeshop, koster det 0 kroner (DKK).

Hjemmelevering i Danmark, koster 50 kroner (DKK).

 

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at bestille varer til Danmark.

Vi holdes ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af sine forpligtelser under disse handelsbetingelser, hvis forsinkelsen eller fejlen opstår som følge af en årsag, der ligger uden for vores rimelige kontrol, f.eks. hvis en pakke går tabt af en af vores fragtmænd. Denne betingelse påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Vi tager enhver omhu for at beskytte dine produkter under transit. Er der dog sket skade, inden du modtager produkterne, bedes du kontakte vores kundeservice på info@manolocopenhagen.com for at arrangere en udskiftning af de beskadigede produkter. Hvis varerne er beskadiget under transit, skal du returnere varerne hvorefter vi udskifter de beskadigede produkter.

Hvis pakken ikke bliver afhentet af kunden, og der derfor pålægges et gebyr, er det kunden der er ansvarlig for de ekstra omkostninger, og vil blive opkrævet alle omkostninger og udgifter forbundet med returforsendelsen. Dette inkluderer fragtomkostninger, ekstra betalinger, afgifter, skatter, returomkostninger, eventuelle ekstra gebyrer/afgifter m.v.

Vær opmærksom på, at risikoen for tab af eller skade på produkterne overgår til dig efter levering. Hvis pakken ser ud til at være beskadiget eller revet op, skal du nægte at modtage produkterne. Hvis du ønsker at klage over manglende overensstemmelse, skal du give os besked.

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne for samtlige tjenester, produkter og ydelser og tager forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer og prisændringer.